Snart beger man sig mot Arlanda

Publicerat: 2012-12-21 @ 22:32:32

Rubriken säger ganska mycket! Jag önskar jag kunde blogga på Cypern men de kan jag tyvärr inte.. Men jag bloggar så fort jag kommer till Stockholm i januari igen men jag ska prata med Nora om hon kan blogga lite åt mig Medans jag är borta, bloggen hennes kan ni också besöka, www.noraosterberg.blogg.se
Men ni får ha de så bra, så önskar jag er en riktigt härlig jul och ett gott nytt år!


Våga drömma

Publicerat: 2012-12-21 @ 11:34:05
Nu är äntligen boken hemma hos mig, har längtat så mycket!
Sista dagen kvar hemma i sandviken.

Kvällens sista plan

Publicerat: 2012-12-20 @ 20:57:31
Jag tänker fortsätta med min lilla virkning och måla naglarna. De är min plan för ikväll. Just nu ligger jag i min säng för sista gången på tre veckor. Jag kommer verkligen att sakna den, haha! Men ni får ha de så bra så hörs vi i morgon eller om tre veckor. haha men jag ska försöka blogga så mycket som möjligt i morgon.

Jullov

Publicerat: 2012-12-20 @ 19:32:13
En gammal sommarbild, saknar sommaren.
Älskade jullov du är så välkommen! Jag började runt 8 idag och slutade runt 9 så jag gick hem till mamma och bytte om och sedan kilade jag iväg upp till pappa och hämtade lite saker efter de så mötte jag upp Nora och vi hade ju såklart snökrig, haha. Lite kul måste vi väl ha sista dagen innan jag åker. Jag åker i morgon natt, börjar bli lite smått nervös men det ska ändå bli riktigt kul. Efter de så åkte jag in till valbo och träffade en kompis och jag kom hem runt halv fem efter de så gick jag och isabell och köpte lite mat till mig, isabell och mamma, lite mys sista dagen så där. Just nu sitter jag i sängen och skypar med Emma och spelar lite spel. Tänkte blogga lite nu eftersom de är lov. Åh vi fick också reda på våra betyg idag och jag är verkligen inte nöjd. Jag ska jobba huvudet av mig nästa läsår. Jag ska ha högre betyg nästa år. Men nu ska jag fortsätta snacka med Emma och börja packa lite smått. Men vi hörs lite senare.

Jag litar fortfarande på dig!

Publicerat: 2012-12-19 @ 21:05:28
Benny Hult, fortfarande en stjärna! För mig är du en vinnare. Men de kanske bara jag som tycker de, eller vad tycker ni?

Tack så mycket Johanna och Daniel

Publicerat: 2012-12-19 @ 20:14:54
Fick ett presentkort av min syster och hennes kille på ginatricot. Tack så hemskt mycket bästa ni!
Iallfall, kom nyss hem från Johanna och sitter nu i sängen och längtar som tusan till skolan i morgon vill veta vilka betyg jag har fått under läsåret. Men i morgon så ska jag åka in till valbo och träffa en kompis men jag återkommer under dagen, ska blogga så mycket som möjligt då eftersom jag snart åker och inte kan blogga medans jag är borta. Men godnatt med er så hörs vi i morgon!

God Jul

Publicerat: 2012-12-19 @ 16:40:20
Jag tar och säger ett god jul nu idag, känner att jag har ganska mycket jag ska göra innan jag åker och så just därför gör jag detta inlägg just nu, jag känner att jag vill stanna kvar här i Sverige nu. Känner mig lite sjuk så jag har ingen stor lust att åka någonstans i helgen. Men jaja, vi får hoppas att det går över. Min dag har inte varit så speciell har ju bara varit i skolan men som tur är så får vi lov, älskade lov. Jag har ingen lust med skola längre, haha
Men nu ikväll så ska jag hem till Kenneth och äta lite mat eftersom han bjuder på mat senare så ska jag och min syster Isabell iväg till andra systern och fika och ge bort lite julklappar, haha hoppas du och Daniel gillar den. Men jag tar och bloggar lite senare har inte så mycket tid på mig nu för jag måste göra mig klar och plocka undan lite på rummet för i morgon ska jag inte vara hemma. Måste även packa idag eller om jag kanske gör de på fredag. Men aja, ni får ha de så bra så återkommer jag lite senare.

Svaret på frågan

Publicerat: 2012-12-19 @ 16:31:53
Fick den här julklappen igår av min moster och jag är super nöjd. Tack så hemskt mycket!

Vad kan de vara?

Publicerat: 2012-12-19 @ 16:27:20
Undra vad de kan vara i denna julklapp? vill ni veta? kolla i nästa inlägg!
 

Högbos julmarknad

Publicerat: 2012-12-17 @ 21:03:40
Jag var på julmarknad med Emma igår och sedan sov jag över hos henne. Jag tog ju såklart med mig kameran dit och fotade en massa och här kommer några av bilderna. Jag är ledsen för urdålig bloggning dom senaste dagarna. Jag ska bättra mig. Men vet ni vad? Jag kommer nog inte kunna blogga under dom två veckorna jag är borta så jag ska ta massor med kort och blogga så mycket när jag kommer hem. Men nu ska jag krypa ner i sängen och sova. Åter kommer nog i morgon.

Länkbyte

Publicerat: 2012-12-15 @ 10:06:48
Klicka på bilden för att komma till hennes blogg.

Veckans blogg fortsätter

Publicerat: 2012-12-14 @ 08:10:03
Jag kommer inte välja ut vem som blir veckans blogg idag, jag kommer fortsätta med det så ni har chansen att vara med till nästa fredag då jag kommer utse vinnaren. Den här gången blir det bara en eller två.
 
Iallafall nu sitter jag i skolan utanför spanska klassrummet. Men jag slutar 20 över 1 idag så ska då gå hem till mamma och lite senare blir det att träffa moster, men nu ska jag gå. 

Världens bästa pappa ♥

Publicerat: 2012-12-14 @ 08:03:47
Världens bästa pappa, Alla år tillsammans. Du är den bästa, även fast jag kan vara jävligt irreterande ibland så älskar jag dig mer än allt! Vi kommer snart ha två veckor utomlands tillsammans och dom veckorna kommer vara dom bästa i mitt liv. Om du dör pappa så kommer jag leva för dig! Vi har alltid kul tillsammans även fast vi båda kan vara riktigt sura på varandra men de löser sig alltid och de är riktigt skönt. Jag skanar dig när jag inte är med dig, jag saknar dig när jag är hos mamma. Men glöm aldrig att jag älskar dig!                                     

Veckans blogg

Publicerat: 2012-12-10 @ 12:41:52

Photoshoot in the snow

Publicerat: 2012-12-07 @ 08:58:18
Modell: Jag | Fotograf: Elvira & Stina

RSS 2.0