Designa ditt egna iphone skal för både iphone 4 och 5

Publicerat: 2013-01-30 @ 19:27:54
På denna sida kan ni designa ditt egna iphone skal, klicka HÄR för att komma direkt till sidan. De är väldigt lätt att göra ditt egna iphone skal. Du kan bestämma vilken bild, färg, text du vill, du kan göra ungefär allt på den sidan.

Kvällsmys med läxor

Publicerat: 2013-01-29 @ 18:32:39
Just nu vill jag bara be om ursäkt för en sjukt dålig uppdatering. Jag har inte hunnit bloggat så mycket eftersom vi har ganska mycket läxor. Men jag ska försöka blogga så mycket som möligt nu på kvällarna. Idag så har jag varit i skolan som vanligt när jag kom hem så väntade jag på att Kenneth skulle ringa så jag kunde hämta lite saker hos pappa. Jag hämtade kameran bland annat och de kanske gör så att jag bloggar mer, vem vet? Men iallafall när jag kom hem från pappa så satte jag igång och plugga och ska nu fortsätta. Lite senare så ska jag kila ner och äta nudlar. Men jag åter kommer nog kanske lite senare.

Hemma från tandläkaren

Publicerat: 2013-01-16 @ 15:46:00
Kom nyss hem från tandläkaren och sitter nu och skypar med Nora, hon saknade mig så på idrotten. Men iallafall idag så ska jag kila upp till Kenneth och låna en skjorta av honom som jag måste ha på en teater jag och några fler ska träna till i morgon. Men nu ska jag vara social mot Nora. Men jag återkommer nog.

Dagarna på cypern

Publicerat: 2013-01-15 @ 17:14:58
Fredag: Vi begav oss till huvudstades flugplats Arlanda för att flyga till Cypern, vi åkte till Arlanda klockan 11 på kvällen och kom dit cirka 1 på natten och där satt vi och väntade till klockan skulle bli 6. När vi väl kom på ombord på flygplanet var jag livrädd, men de gick över ganska fort. Det är en härlig känsla att flyga trodde att de skulle vara helt annat.
Lördag: Vi kom fram till Cypern runt 12 dagen efter och när vi kom ut så stod taxichauffören och väntade på oss, fort gick de också. Sedan så kom vi fram till farmor och Birges lägenhet och packade ut väskorna ur bilden och gick in. Vi gick sedan upp och packade ut väskorna och gick ner till farmor för att möta upp dom sedan så traskade vi ner på stan för att äta.
Söndag: Vaknade upp och var helt slut. Vi satte oss och åt frukost som vanligt sedan så begav vi oss ner till dom andra. Vi gjorde inte så mycket den dagen. Vu gick ner på stan och kollade runt i affärer, jag hittade faktiskt ganska många roliga saker.
Måndag: Vi skulle ner på stranden men de vände ganska fort, de blåste lite kallt så vi bestämde oss för att kila ner på stan och shoppa, haha.
Tisdag: Ruskigt fint väder var de den dagen. Det blev alltså stranden. Klart vatten, kallt, nästan kritvit sand, blå himmel och en flaska vatten i handen kan de bli bättre?
Onsdag: Dagem sprang iväg ganska fort där. de blev bara strand. här gick vi också runt och kollade i äffarer. Ni har ju sätt sakerna jag har köpt.
Torsdag: Stranden, stranden och ännu mer strand. de var kanon väder och så himla varmt och skönt. Men vattnet var kallt idag också men jag kom i ändå, inte alls förvånad. vi kom hem runt två-tre den dagen. Vi satte oss och åt mar och sedan så blev det kollandes på tv och spelade massor med kort. Sedan blev de väl lite sol på altanen.
Fredag: Vi köpte lite presenter till folk, har även köpt en parfym till mig. Så där sprang det i väg timmar lite här och var. Har man kul så går tiden fort. Sedan blev det lite sol hemma på altanen.
Lördag: En vecka har just passerat. Vi hade bestämt redan för någon dag sedan att vi skulle gå på en lite marknad och de gjorde vi, en väldigt liten marknad men tiden sprang iväg fort. Jag hittade en klocka och en tjocktröja och så köpte jag mina frukter. Sedan blev de ännu mer sol på altanen och lite jordgubbar till. Sedan så gick vi ner på Cicero och åt mat, riktigt god mat.
Söndag: Jag vaknade ganska sent, vaknade runt halv 11. Klev upp och satte på mig badkläderna, shorts och ett linne sedan begav vi oss ner till farmor och hennes kompis och började promenera iväg.  Vi kom hem runt två. Och år då lunch sedan så blev de att läsa lite böcker, jag läste också ut "Våga drömma" med One direction, väldigt bra bok. Sen på kvällen så spelade vi lite kort spel. Hade faktiskt hemskt mycket hem längtan.
Måndag: Nyår, vad mer kan jag säga? Vi var först på stranden och solade en sista gång på året 2012. Till och med pappa kom i. Sedan gick vi hem och böt och traskade ner i parken som dom kallar de, där satt vi och fikade och jag köpte en sockervadd, yeeey. Sedan så begav vi oss hem och väntade på att klockan skulle bli 12 nere på Cypern och 11 hemma i Sverige. Jag köpte även ett iphone skal med ett kors, som ni redan har sätt. Vi kollade också på fyverkerierna sedan blev de sova. Hoppas ni har haft ett bra nyår.
Tisdag: Straden, de blev en fin dag idag också så vi kilade ner på stranden och satt där en stund. Sen så gick vi hemåt och åt lite mat och gick ut på en liten shoppingrunda, igen. Efter de så låg jag och kollade på skider på en norsk tv, haha. Efter de så kilade jag upp och duschade.
Onsdag: Regn, åska, blixt och ett rent oväder. Det belv alltså sängen den dagen, nästan hela dagen. Vi var runt på en liten titt i affärer då de var uppehåll.
Torsdag: Larnaca, det blev en liten resa. Ungefär hela dagen gick där. Vi gick ner och åt på Cicero en sista kväll för dagen efter åkte vi hem. Men i Larnaca så fick vi se flamingos och de var riktigt häftigt.
Fredag: Vi gick upp runt 9 och åt frukost sedan så gick vi ner till farmor och Birger och mötte upp dom för att vi skulle ner på stan för att farmors jacka hade gått sönder. Sedan så bestämde vi oss för att åka till paralimni och kolla lite. Hittade massor med fina saker men köpte ingenting. Vi åkte hem och satte oss och kollade på skidoe i väntan på att middagen skulle bli klar. Sedan så kom Panicos som skulle skjussa oss till Larnaca för att vi inte skulle missa planet. och vi hann på planet. Resan tog oss 4 timmar Vi klev sedan av planet efter en halv timme. Vi kom ut och gick och hämtade väskorna och sedan så gick vi och mötte upp bussen som skulle skjussa oss till våran bil som stod på Arlanda motortown. Sedan så begav vi oss hem till våran lilla lägenhet i lilla Sandviken. Jag la mig i sängen direkt när jag kom hem och somnade.

Köpt på Cypern

Publicerat: 2013-01-11 @ 11:59:58
Allting är köpt från cypern men det sista armbandet fick jag av en cypriot.

New in

Publicerat: 2013-01-11 @ 10:31:15
Ring: Ginatricot, 79 kronor | Sjal: Ginatrocot, 99 kronor | Stickadtröja: Ginatricot, 99 kronor | Snusnäsduk: Kicks, 59 kronor |

10 januari

Publicerat: 2013-01-10 @ 12:09:07
Nu har det gått 6 dagar sedan jag kom hem till Sverige. Och jag vet att jag skulle blogga i går men de blev
aldrigav och förlåt för de. Men jag kände att jag vela blogga nu. Nu sitter jag i korridoren med vännerna och snart så ska jag kila in på dagens sista lektion, SO. Efter skolan så måste jag skynda mig hem och hjälpa pappa och ge honom dropp. Efter de så ska jag laga mat till mig, pappa och Isabell. Pappa opererades i förrgår och kan då inte se så bra. Men de går åt rätt håll iallafall. Men nu måste jag kila. återkommer lite senare.

Hemma från Cypern

Publicerat: 2013-01-05 @ 17:44:08
Hej mina fina vänner! Äntligen hemma från två helt underbara veckor nere på cypern. Eller ja, jag kom hem i morse och har inte haft tid att blogga förns nu. Hoppas ni hade en fin jul och ett fint nyår. Vad gjorde alla på jul och nyår? Men iallafall så kommer jag lägga upp på bloggen hur mina dagar under dom här två veckorna har sett ut. Men de kommer på onsdag tror jag. Men vi får se. Men iallafall så har vi haft riktigt tur med vädret på cypern. 30-35 grader, så himla skönt. Men nu ska jag krypa ner i min säng och kolla på film. en ni får ha de så bra så hörs vi!
Har tyvärr ingen blid idag. men de kommer lite senare i veckan.

1 Januari 2013

Publicerat: 2013-01-01 @ 14:54:48
Bjuder väl på två riktigt fina bilder på mig och sara haha. Sara frågade ju om jag kunde uppdatera hennes blogg då och då under tiden hon är borta, har dock inte vetat vad jag ska blogga om sedan inte haft tid så det är därför det inte kommit upp några inlägg. Men hon är iallafall fortfarande utomlands, och om jag fattat det rätt så ska hon komma hem någon gång denna vecka? Hoppas det iallafall! Kommer man väl se ut som ett vandrande lik bredvid henne ;) Kanske slänger upp något inlägg senare, ni kan ju kika in min blogg HÄR iallafall!
/ Nora

RSS 2.0