Kupolen

Publicerat: 2014-02-28 @ 22:31:07
Tidigare idag så var jag i Borlänge, i kupolen. Mamma, Isabell, Camilla och jag åkte runt nio imorse och kom fram ungefär elva och där gick vi i massor i affärer och hade det supermysigt! Jag hittade en Regal klocka, ett par boyfriend jeans och en lång svart kofta, älskar alla tre! Just nu sitter jag och lyssnar på musik och skriver lite med Bianca, ska träffa henne imorgon runt fyratiden och jag längtar så himla mycket eftersom jag inte träffat henne på två år snart. Men jag bloggar väl lite i morgon också kanske. Hoppas ni får en super fredagskväll. Massor med kramar!! 

Inspo ♥

Publicerat: 2014-02-10 @ 17:14:00
 

Musik som inspirerar mig

Publicerat: 2014-02-10 @ 16:21:00
Hur har ni haft det idag? Själv har jag haft en toppen dag, lite kaos i morse men annars så har der varit super. Jag är en sån person som alltid har musik i öronen och detta är mina favoritlåtar eller vad man nu ska säga. Dessa låtar lyssnar jag på varje dag, supermysiga. Jag rekommenderar de, ni kommer att älska låtarna.
 
 

Ny vecka

Publicerat: 2014-02-10 @ 09:56:38
Godmorgon, nu är det en ny vecka och nya tag. Denna vecka så ska jag inte göra så himla mycket, det ända som kommer hända är väl att jag börjar på rockskolan snart, på onsdag. Jag och min otroliga vän Evelina ska börja sjunga tillsammans och det ska bli så himla kul att få träffa henne igen, ska sova hos henne på onsdag också. Just nu sitter jag på bussen in till Gävle, sen ska jag tillbaka till skolan. Hoppas ni får en grym dag. Massa kramar! 

Frozen yoghurt factory

Publicerat: 2014-02-09 @ 18:53:53
Ser det inte gott ut? haha åh, det vattnas i munnen på mig. Men om ca fem veckor så åker jag och min fina vän Emma till Stockholm på prao, det ska bli så himla kul. Vi ska då praoa på Frozen yoghurt factory som ligger mitt i stan ungefär, längtar så hiiiiimla mycket. 

Inspirationen till att börja sjunga

Publicerat: 2014-02-09 @ 18:31:35
Dessa killar är faktiskt ett själ till att jag ska börja sjunga, för att man kan ha så himla roligt tillsammans när man sjunger och spelar in. Jag ska börja sjunga på onsdag och jag är så himla nervös och upphetsad över vad som kommer hända framöver. Killarna ovanför är dom killar som jag älskar av hela mitt hjärta, finaste som finns. 
Hur har ni haft det i helgen? Själv har jag haft det super, varit hemma tagit det lugnt, ridit och samma annat kul. I morse så klev jag upp klockan 8 för att sedan gå vidare till min syster som skulle skjutsa mig till årsunda för min ridlektion, det gick verkligen superbra. När jag kom hem bytte jag om och inväntade mamma och hennes kille eftersom vi skulle på kalas, superkul. Just nu sitter jag och lyssnar på musik och kollar på "Familjen kardashian". Så himla skönt att bara slappna av dagen innan skolan. Men ni får ha en trevlig kväll. Massa kramar! 

RSS 2.0