Underbara helg

Publicerat: 2014-03-31 @ 10:16:09
Fredag - Var bara hemma med pappa på fredagen och packade eftersom jag skulle till Evelina på lördagen, haha ingen rolig fredag men mysigt att vara hemma med pappa.  
Lördag - Jag åkte vid lunch tid in till Gävle och träffade Johanna en sväng och sedan så åkte jag vidare till Evelina för en tjejkväll hos henne med Cilla, Nina och Sofie. När jag kom dit så bestämde vi oss för sanning eller konka och vi satt typ så en kvart och sedan tog vi cyklarna till Totra för en klassfest men jag och Evlina stack hem ganska fort igen, det var så himla kallt och vi ville kolla på film. När vi kom hem ifrån Totra så la vi oss i sängen och där med somnade vi ganska fort, haha. Senare på natten så kom Cilla och Sofie hem också. 
Söndag -
När vi vaknade på söndagen så låg vi inne i Evelinas rum och lyssnade på musik och skrattade, hade super mysigt. Vid 9 så kilade vi in och åt frukost och sedan så skulle Cilla och Sofie hem och när dom hade åkt så tog jag och Evlina cyklarna till havet och fotode massa bilder med varandra och efter några timmar så åkte vi hem till henne och vi bestämde oss sedan för att spela badminton och det gjorde vi i typ en halvtimme, senare på kvällen så tog vi ut Totti och gick på en långpromenad, väldigt mycket. 

Stockholm #2

Publicerat: 2014-03-25 @ 19:19:00
 

Fantastisk vecka i huvudstaden

Publicerat: 2014-03-23 @ 09:41:25
 

Mot Stockholm

Publicerat: 2014-03-16 @ 11:31:00
Vad gör ni en dag som denna då? Själv sitter jag på bussen till Stcokholm, så himla skönt att det fanns Wifi på bussen så jag kan sitta vid datorn haha. Men Emma och hennes pappa sitter bakom mig och sover, så gulligt. Om ca 1 timme och 50 minuter ska vi vara i Stockholm och jag längtar så himla mycket men nu ska jag försöka sova. Men ni får ha det så himla bra så återkommer jag. Massor med kramar!! 

Stockholm

Publicerat: 2014-03-15 @ 13:17:50
Bilderna är inte mina, tagna ifrån Weheartit
Hur mår ni? Själv mår jag sååå himla bra! Jag ska till Stockholm i morgon!! Jag har packat hela morgonen och snart ska jag åka hem till Emma och packa ner hennes grejer och sen ska vi bara ta det lugnt och i morgonbitti så åkeeeer vi. Jag har längtat så himla mycket efter denna dag men jag kommer sakna min familj, det kommer vara jobbigt att säga hejdå men det ska bli så himla kul. Men nu måste jag kila in i köket och laga mat åt mig och pappa. Men ni får ha det så himla bra så hörs vi!! Kramar

Jag saknar min iphone

Publicerat: 2014-03-12 @ 08:09:28
Godmorgon, ja jag saknar min mobil så himla mycket.. JAG VILL GRÅTAAA
Just nu sitter jag i skolan och lyssnar på musik. Jag har suttit i skolan i ca 30 minuter nu för att jag inte orkar sitta hemma och tråka. Idag är det bara ett prov som ska göras sen ska jag bara ta skolan som storm och ha kul. Idag skulle jag igentligen åka till Evelina och gå på rockis men det blev inte så, min hals är fortfarande inte bra och det är verkligen inge bra att sjunga med halsont så jag blir hemma och packar istället, vi åker till Stockholm om några dagar, ska bli så himla kul!! Men nu måste jag plugga lite till provet! Massa kramar

Anton Ewald, OMG

Publicerat: 2014-03-11 @ 12:26:58
 

Jag & Múninn

Publicerat: 2014-03-10 @ 18:20:16
En av världens finaste hästar, goaste hästen någonsin! 
Vad har ni gjort en dag som denna då? Själv har jag bara varit hemma, jag blev hemma ifrån skolan idag eftersom jag inte är helt frisk men imorgon blir det skola igen och ska bli väldigt skönt att få komma tillbaka till verkligheten. Just nu sitter jag och lyssnar på musik och läser lite spanska. Men ska nog springa in i duschen nu, men ni får ha det så bra! Massa kramar! 

Fotodag med Johanna

Publicerat: 2014-03-09 @ 21:10:12
 

Älskade mat

Publicerat: 2014-03-08 @ 22:13:41
Detta var det godaste på hela dagen, jag har inte ätit någonting idag förns nu. Jag har inte alls varit hungrig, min förkylning är lite bättre nu på kvällen men jag har fortfarande en fruktansvärd hosta, ont i halsen och näsan rinner haha. Men vad tyckte ni om vinnaren av Melodifestivalen då? Själv tycker jag att hon är helt klart en värdig vinnare, hon är så himla duktig. Men nu får ni ha det så bra, massa kramar! 

Grattis till intagningsprovet, en hjälte

Publicerat: 2014-03-08 @ 09:57:04
Ett stort grattis älskade vän! Den här fantastiska människa ska göra ett intagningsprov till sång på Vasaskolan i Gävle, Jag är så himla stolt över henne så jag kan nästan börja gråta. Hennes röst är grym och jag bara älskar att lyssna på den rösten, man tröttnar aldrig. Jag vet inte om du kommer se detta inlägg men du, vad som än händer så kommer jag älska dig tills mitt hjärta slutar slå. Evelina Frisk, min egna hjälte. Jag kanske inte är bäst på att visa mina känslor men jag lovar dig, dom finns där. Jag älskar dig Evelina, min egna Evelina. Du förstår nog inte hur stolt jag är över dig, du är så himla modig. Jag vet att du kommer klara det, jag stöttar dig hjärtat! Vi klarar det tillsammans min stjärna 
 
 

Myskväll

Publicerat: 2014-03-07 @ 21:41:16
Godkväll, Hur mår ni? Själv mår jag kasst, min hosta tar över mig snart. Men ska nog krypa ner till en film och sedan sova. Det blir nog en sömnlös natt. Men jag hoppas att ni har haft en bra start på helgen! En massa styrkekramar ifrån sjuklingen! 

Sjuk

Publicerat: 2014-03-07 @ 20:13:10
Som ni ser så är jag sjuk haha, hostar som en galning och mår sjukt dåligt.. Känns som att jag snart ska svimma och jag vet inte vad som har hänt med mig, Jag hoppas jag blir frisk innan jag åker till Stockholm eftersom det bara är 8 dagar kvar nu!! Men nu ska jag krypa ner i ett varmt bad och mysa. Kommer nog ett litet inlägg efter det!! kramar

Jag & Evelina ♥

Publicerat: 2014-03-04 @ 10:26:28
 

RSS 2.0