Ambulans

Publicerat: 2014-06-05 @ 18:04:55
Bilderna säger ganska mycket.. Idag blev det ambulans åkande för mig, skulle cykla klassikern men kom inte så långt innan jag fick ringa ambulansen. Men nu är jag lite bättre men ska sova strax haha, men i morgon är jag ledig, wii! Men nu ska jag lägga mig i soffan och vila lite, massa kramar! 

VS

Publicerat: 2014-06-03 @ 20:20:17
Detta är alla mina Victoria Secrets, älskar dom alla. Fick fyra stycken nya utav min syster när jag kom hem och dom luktar såååå gott!! 
 

One Direction konsert

Publicerat: 2014-06-03 @ 20:16:48
Är det bara jag eller är ni också taggade? Vilka utav er är det som ska gå? vi kanske ses där, haha. 

Min fantastiska helg

Publicerat: 2014-06-02 @ 20:00:49
Godkväll alla fina, hur är det med er? Med mig är det rätt så bra men är så himla solbränd och det brinner i mitt ansikete och mina armar svider.. Har varit ute hela dagen med min klass på någon klasskamp, det var riktigt roligt faktstikt, vi vann priset för bäste peppklassen haha känner mig stolt. Men iallafall tänkte berätta om hur min helg har varit. 
Fredag - Jadu, i fredags skulle jag träffa några tjejkompisar men det blev inställt haha. Men istället så låg jag hemma i sängen och kollade på film och bara låg, mysdag liksom. 
Lördag - i lördags så låg jag i soffan till klockan var 5 då gick jag ner till resecentrum och mötte upp Adina och Marcus som skulle sova hos mig och vi hade det så himla roligt, vi sjöng singstar, spelade wii, kollade på film och lyssnade på massor med musik och hade det skit mysigt, saknar de redan. 
Söndag - Jag vaknade runt 10 och insåg att de andra inte låg bredvid mig så jag gick in till vardagsrummet och kollade och där låg dom och kollade på film, haha gofisar. Senare på dagen så hoppade vi studsmatta och tog massor med bilder och sedan så skulle dom hem så jag följde dom till bussen och sedan så drog jag i hörlurarna i öronen och traskade hemåt för att städa för att sedan gå hem till mamma för att ta ut hundarna sedan så blev det sängdags. 
 



RSS 2.0